تاریخ انتشار : 22 تیر 1393 15:0

نایب رییس ستاد دیه:

افزایش بی احتیاطی در کشور نگران کننده است

نایب رییس هیأت مدیره ستاد دیه گفت: ما از نظر اجتماعی وضع خوبی نداریم و میزان ارتکاب بی قانونی و بی احتیاطی در جامعه ما بیش از حد و نگران کننده است.
    به گزارش ایرنا ˈعلی اکبر یساقیˈ شنبه شب در آیین جشن گلریزانی که برای رهایی زندانیان جرایم غیرعمد در بجنورد برگزار شد، اظهار کرد: متأسفانه بیشتر زندانیان جرایم غیرعمد در زندانهای ما به علت رعایت نکردن قانون و بی احتیاطی محبوس شده اند.

وی با اشاره به افزایش تخلفات رانندگی افزود: صدور سالانه 50 میلیون قبض جریمه برای تخلفات رانندگی جای تأسف دارد.

یساقی گفت: از ابتدای انقلاب تاکنون 800 هزار نفر بر اثر بی احتیاطی و تصادفات رانندگی جان باخته و چهار میلیون نفر نیز دچار معلولیت شده اند.

یساقی افزود: بنا بر اعلام سازمان پزشکی قانونی، در سال جاری یکهزار و 990 نفر در کشور بر اثر بی احتیاطی در کارگاه ها و حین کار جان خود را از دست داده اند.

نایب رییس هیأت مدیره ستاد دیه با اشاره به هزینه هایی که ارتکاب جرایم به جامعه تحمیل می کند، افزود: با زندانی شدن یک مجرم غیرعمد، دست کم دو خانواده دچار مشکل خواهند شد و امنیت خانواده ها بشدت مخدوش خواهد شد.

یساقی به زندانیان مهریه نیز اشاره کرد و گفت: جوانی که همه سرمایه اش 10 سکه هم نیست برای همسرش هزار سکه مهریه تعیین می کند و به خیال خود می اندیشد که ˈمهریه را که داده و که گرفتهˈ و حال آنکه جوانان باید بدانند بر اساس قانون مدنی، به محض جاری شدن خطبه عقد، مهریه به زن تعلق می گیرد.

قائم مقام دادگستری خراسان شمالی نیز در این آیین گفت: در سال گذشته 140 زندانی جرایم غیرعمد در این استان که مجموعاًَ 50 میلیارد ریال بدهی داشتند از زندان آزاد شدند.

ˈمیرعلم سیدیˈ افزود: نیمی از این رقم از محل کمک های نیکوکاران و اعتبارات دولتی تأمین شد و نیمی نیز از شاکیان پرونده ها تخفیف گرفته شد.

وی گفت: اکنون نیز 120 زندانی جرایم غیرعمد در زندان های این استان محبوس هستند که برای آزادی آنان 60 میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز است.

این جشن با حضور نیکوکاران و شماری از مسؤولان خراسان شمالی در تالار حافظ شهرداری بجنورد برگزار شد.