تاریخ انتشار : 17 تیر 1393 13:31

آمار حاکی از کاهش جرایم در البرز است

رییس کل دادگستری استان البرز از برخورد جدی با معارضان جان و نوامیس مردم خبر داد.
    محمدصادق مهدوی راد در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) اظهار کرد: بعد از استانی شدن البرز آمار جرایم در استان به میزان قابل توجهی کاهش یافته است.

وی افزود: خوشبختانه عملکرد مناسب مجموعه پلیس و دستگاه قضا در استان فضای ارتکاب جرم برای مجرمان را به شدت محدود کرده که همین امر باعث کاهش قابل توجه وقوع جرم در استان شده است.

مهدوی راد خاطرنشان کرد: به جز سال گذشته که به دلیل اعمال شدید تحریم ها با رشد چند درصدی میزان سرقت های خرد در استان مواجه بودیم در سایر موارد آمار وقوع جرم به نسبت سال های گذشته کاهش داشته است.

وی ادامه داد: قتل ، سرقت مسلحانه، سرقت های کلان و جرایم مربوط به مواد مخدر جرایمی هستند که به میزان قابل توجهی کاهش یافته اند.

مهدوی راد تصریح کرد: دادگستری استان البرز با جدیت تمام با کسانی که با تعرض به جان و نوامیس مردم باعث ایجاد رعب و وحشت در بین شهروندان می شوند، برخورد می کند و هیچ اغماضی در خصوص آنان به خرج نمی دهد.

این مسئول قضایی یادآور شد: بر این اساس از سال گذشته تاکنون چندین نفر از کسانی که به نوامیس مردم تعرض کرده بودند در ملاءعام به دار مجازات آویخته شدند تا درس عبرتی برای کسانی باشد که حتی ذهنیت تعرض به نوامیس مردم را در ذهن می پرورانند.

رییس کل دادگستری استان البرز گفت: با وضع قوانین جامع و بستن راه های گریز برای برخی افراد سودجو می توان وقوع جرم در جامعه را به میزان قابل توجهی کاهش داد.

وی اظهار کرد: امنیت مردم مهم ترین هدف دادگستری استان البرز است و مجموعه دستگاه قضا به صورت شبانه روزی برای احقاق حقوق مظلومین تلاش می کند.